In april 2011 gestart als eenmanszaak vanuit de behoefte in de regio om dicht bij huis iemand te hebben waar men snel terecht kon voor douane-aangelegenheden.

In oktober 2012 is de eenmanszaak een BV geworden onder de leiding van Jan Lauvenberg en Hennie Habets, welke vanuit hun vroeger arbeidsverleden een grote brok ervaring meebrengen als grensexpediteurs. Door goed, snel en klantgericht werk werd 2012 zeer positief afgesloten met een grote uitbreiding van het klantenbestand. Elke klant krijgt bij ons een topservice.

In 2013 bleven we groeien, ook in deze moeilijke tijden. Mede door het grotere aanbod van onze dienstverlening, zoals uitbreiden met export naar Turkije met vergunning toegelaten Exporteur (zelfafgifte certificaten inzake goederenverkeer A.TR. - visering vooraf douaneautoriteiten).

Ook weet men ons goed te vinden voor bijvoorbeeld het maken van de exportdocumenten voor goederen (containervervoer) naar overzeese landen.

In juli 2014 hebben wij een aanvraag bij de douane ingediend om in aanmerking te komen voor een AEO-certificering, zodat we in de toekomst onze klanten nog meer zekerheid en vertrouwen kunnen bieden.

In februari 2015 hebben we bericht ontvangen, dat aan LH Douane Expeditie BV een AEO-certificering wordt toegewezen.

1 februari 2020 verliet het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie, waardoor wij een enorme groei mee maken met het verwerken van opdrachten. Momenteel zijn we druk doende om ook ons team te laten meegroeien met het bedrijf. Zie hiervoor onze vacatures.

We blijven vooruit kijken, staan voor u klaar en we bouwen voortdurend aan ons dienstenpakket om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties neem dan gerust contact met ons op.